500 g makarone
1 klaas pesto rosso't
10 kirsstomatit
1 mozzarella juust
2 punast sibulat
1 klaas mustasid oliive, kivita
2 kollast paprikat
2 punast paprikat
2 purustatud küüslauguküünt
Keeda makaronid - mina valisin sarvekesed, peale kurnamist loputa külma veega üle, siis ei "kee" nad edasi. Lisa makaronidele pesto rosso. Puhasta paprika, lõika sektoriteks, grilli ahjus läikiv nahapool üleval kuni paprika nahahle tekivad mustad laigud - nahk lööb liha küljest lahti (kestab eelsoojendatud ahjus ca 15min). Võta paprika ahjust ning keera paprikasektorid seejärel fooliumisse ja lase 15 min taheneda. Seni kuni paprika on fooliumis lõika oliivid ratasteks, mozzarella kuubikuteks, haki sibul peeneks, poolita kirsstomat, pressi küüslauguküüs ja lisa makaronidele. Võta paprika fooliumist ja tõmba paprikal nahk maha. Tükelda paprikaliha ja lisa samuti makaronidele.
Sega kõik kenast läbi, soovi korral aseta salatile värskeid basiilikumi lehti. Chefkoch retsept.
Head isu!
Kuna salatis puudub liha, sobib ta suurepäraselt suvisel grillhooajal grillliha ja -kala kõrvale. Samuti on salat suurepäraseks vahelduseks hapukoore-majoneesi kastmega tehtud salatitele. Pesto rosso on päikesekuivatatud tomatitest ja oliiviõlist tehud pesto, olen seda meil enamikes poodides müügil näinud.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar