pühapäev, 15. mai 2011

Mustika mascarpone kook

200 g täistera nisujahu
1 tl küpsetuspulber
100 g toasoe või
50 g pruun suhkur
1 muna
1/2 sidruni mahl
250 mascarpone
1 muna
40 g pruun suhkur
1 pk vaniljesuhkur
300 g mustikaid (külmutatud või värskeid)
võid vormi jaoks

Sega omavahel muna, või ja suhkur, lisa jahu koos küpsetuspulbriga. Pane muretainas võiga määritud vormi, suru laiali ja tõmba ääred üles.
Soojenda ahi 180 kraadini. Pigista poolest sidrunist välja mahl. Sega kreemjaks massiks omavahel mascarpone, muna, suhkur, vaniljesuhkur ja sidrunimahl, kalla tordipõhjale, silu ühtlaseks. Jaota mascarpone kreemile külmutatud või värsked mustikad.
Küpseta kook ahjus 180 kraadi juures keskmisel restil ca 35 minutit. Serveeri jahtunult.
Küchengötter retsept.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar