laupäev, 14. juuli 2012

Cous-cous salat tomati ja mozzarellaga

1 tass cous-cous'i
1 pk kirsstomateid
1 kuul mozzarella juustu
1 punane sibul (väiksem)
2 küüslaugu küünt
3 sl oliiviõli
soola, pipart
peotäis basiilikumi lehti

Kalla cous-cous kaussi, kalla vähehaaval juurde keevat vett (ca 300 ml), sega kahvliga pidevalt kuni cous-cous on pehmeks paisunud aga samas peab ta sõmer jääma. Lase jahtuda.
Lõika kirsstomatid pooleks, mozzarella kuubikuteks, haki sibul peeneks, purusta küüslaugu küüs ja rebi suuremad basiilikumilahed väiksemaks. Kalla kõik salatikaussi, lisa cous-cous, maitsesta soola-pipraga, kalla juurde oliiviõli, sega kõik kenasti läbi.
Paku cous-cous salat kala või grill-liha kõrvale. Chefkoch.de retsept. Head isu!




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar