teisipäev, 14. detsember 2010

Toskaana seafilee

500 g sea sisefileed
100 g toorsuituspeekonit, viilutatud
100 ml rõõskkoort
1 purk tükeldatud konservtomateid või 300 g värskeid tomateid
2 sl tomatipastat
2 küüslaugu küünt
2 sl võid
2 sl riivsaia
sool, pipar, suhkur, roosmarin, basiilikum, tüümian, chilli.
Lõika liha ca 4-5  cm medaljonideks, mähi iga tükk peekoniviilu sisse, aseta rasvaga määritud ahjuvormi tihedalt üksteise kõrvale.
Kuumuta tükeldatud,- või konservtomatid (mina kasutasin konservtomateid, sest värskeid tomatid on hetkel poes kulla hinnaga), maitseta üritdega oma maitse järgi ning lisa rõõskkoor. Lase korraks keema. Vala kaste vormi üle liha. Tükelda lihale väikesed võikuubikud ja puista peale riivsaia.
Küpseta eelsoojendatud ahjus 200C juures 40 min.
Meie tegime juurde praekartuleid, sobib ka nt pastaga.
Chefkoch retsept.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar