esmaspäev, 13. juuni 2011

Kapsarullid

1 väiksem kapsapea
400 g veise hakkliha
1 sibul
4-5 sl riivsaia
1 muna
1/2 punane paprika
sool, pipar
3 sl võid
200 ml vahukoort
1 tl tärklist
1 tl paprikapulbrit
peterselli

Eralda kapsapealt 8-10 suuremat kapsalehte, tükelda ülejäänud kapsas. Pane kapsalehed keevasse vette, lisa sool, keeda 2-3 minutit. Võta kapsalehed keevast veest välja ja pane külma vette jahtuma. Lisa samasse keevasse vette tükeldatud kapsas ja keeda samuti 2-3 minutit.
Haki sibul, tükelda paprika. Lisa hakklihale muna, riivsai, sibul ja paprika, maitsesta soola ja pipraga. Veereta hakklihast pallid ja keri kapsalehtede sisse, kinnita rull hambaorgi või nööriga. Prae kapsarullid võis ca 10 minutit, kalla peale 400 ml veet ja ülejäänud tükeldatud kapsas. Hauta kapsrullid kaane all potis eelsoojendatud ahjus 175C juures 40 minutit.
Vahusta hästi õrnalt vahukoor, sega sisse paprikapublber, tärklis ja sool. Kalla koor kapsarullidele, hauta ahjus veel 10 minutit. Serveerides raputa peale peterselli. Head isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar