250g hapukaid õunu
1 sl sidrunimahla
200 g jahu
175 g suhkurt
1 tl küpsetuspulbrit
1/2 tl söögisoodat
2 tl jahvatatud kaneeli
1/4 tl soola
2 muna
150 g toasooja võid
7 sl piima
1 sl tuhksuhkurt
Koori õunad, eemalda südamik ja lõika õunad väikesteks kuubikuteks, piserda sidrunimahlaga.
Pane ahi sooja 180C (160C pöördõhk), määri muffinivormid rasvainega.
Sega kausis omavahel jahu, suhkur, küpsetuspulber, sooda, kaneel ja sool.
Klopi eraldi kausis lahti munad, lisa või, vahusta õrnalt. Lisa piim ning seejärel jahu lisanditega. Sega kõik omavahel korralikult läbi ning kõige lõpuks sega tainasse õunatükid.
Jaga taigen muffinivormi, küpseta muffineid 25 minutit. Lase muffinid ahjust võttes 5 minutit vormis taheneda. Enne serveerimist raputa peale tuhksuhkur.
Head isu! Küchengötter retsept.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar