200 g küpsiseid
100 g võid
500 g lahjat kohupiima
500 g riccotta kohupiima
2 pk vaniljesuhkurt
1 tl riivitud apelsiinikoort
110 g suhkurt
80 g jahu
3 muna
120 g vahukoort
70 g iirisekomme
80 g mandlilaaste
Purusta küpsised, lisa või, sega omavahel. Aseta küpsise-või segu 26 cm läbimõõduga küpsetusvormi, tõmba 2 cm ääred üles, jäta 2 tunniks külmkappi.
Sega omavahel kohupiim, riccotta, apelsiinikoor, suhkur, vaniljesuhkur ja jahu. Lisa kohupiima massi üksteise järel munad, sega hoolikalt läbi.
Kalla kohupiima mass tordipõhjale, küpseta eelsoojendatud ahjus 160C juures 50 minutit. Lase koogil jahtuda.
Kuumuta potis vahukoor, tükelda iirised ja sega vispliga iirised vahukoore sisse seni kuni kommid on lahtunud, lisa mandlilaastud karamelli kastmesse. Võta kook vormist välja, kalla karamellkaste üle koogi, lase koogil jahtuda. Head isu! Essen und Trinken retsept.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar