teisipäev, 1. mai 2012

Kartuli-ruccola salat

500 g kartuleid
1 sibul
1 sl sinepit
100 ml köögivilja puljongit
50 ml valget palsamiäädikat
80 ml oliiviõli
1/2 purki musti kivita oliive
suur peotäis ruccolat
5 päiksekuivatatut tomatit õlis
1 porrulauk
10 kirsstomatit
soola, pipart

Keeda koorega kartulid soolvees, lase jahtuda, koori kartulid, lõika viiludeks või kuubikuteks.
Haki sibul ja lase need potis puljongi, sinepi ja pipraga keema tõusta.
Poolita oliivid, tükelda päiksekuivatatud tomatid ja lisa need kartulitele. Kalla kartulid üle sooja puljongi ja veiniäädikaga, lase mõned tunnid tõmbuda.
Puhasta ruccola ja porru, lõika porru õhukesteks ringideks. Pese kirsstomatid ja poolita need.
Lisa kartulitele porru, ruccola, kirsstomatid ja õli, sega hästi läbi. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.
Head isu! Chefkoch retsept.
Kas pole tore salat grilli lisandiks :) ? 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar