500 g porgandeid
1/2 tl soola
3 küüslaugu küünt
4 sl palsami äädikat
näpuotsatäis soola ja cayenne pipart
5 sl oliiviõli
1/2 tl värsket oreganot või natuke kuivatatud oreganot
Koori porgandid (ühe jämedad) ja keeda neid tervetena soolvees - aga mitte pehmeks, vaid nad võiksid ikka jääda krõmpsuks. Nõruta porgandid ja lõika nad sektoriteks - ca 3 cm paksusteks.
Haki peeneks küüslauk. Valmista palsami äädikast, soolast, oliiviõlist, hakitud küüslaugust ja oreganost marinaad, kalla see porganditele ja sega juurikad marinaadiga hästi läbi. Lase porganditel külmkapis üks päev või öö marinaadis laagerduda. Chefkoch retsept.
Kas pole jälle üks tore lisand grillile või mõnus snäkk peolauale?
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar