600 g lillkapsast
60 g sibulaid
400 g kartuleid
150 g jahu
1/2 pk küpsetuspulbrit
100 ml keefiri
6 sl õli
2 muna
soola, pipart
1 peotäis hakitud peterselli
Puhasta lillkapsas, lõika väikesteks roosideks, keeda lillkapsas 4-5 minutit soolvees. Jahuta külmas vees ja lase kuivaks nõrguda.
Tükelda sibul, koori kartul ja riivi peeneks, pigista riivitud kartul võimalikult kuivaks. Sega omavahel jahu ja küpsetuspulber.
Sega omavahel keefir, õli ja muna, maitsesta soola ja pipraga, lisa juurde sibul, riivitud kartul, jahu küpsetuspulbriga ja hakitud petersell.
Määri muffinivorm võiga. Jaga tainas 12-sse auku, aseta igasse muffini-auku 1-2 lillkapsa roosi, lükka tainasse.
Küpseta muffinid eelsoojendatud ahjus 160 kraadi juures (pöördõhk) 40 minutit. Võta muffinid ahjust välja ja lase 5 minutit vormis taheneda. Head isu! Essen und trinken retsept.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar