esmaspäev, 18. juuni 2012

Mini quiche Lorraine

Taigen:
180 g jahu
90 g võid
1/2 tl soola
120 g toorjuustu
1 muna
Täidis:
150 g riivitud Emmentali juustu
3 muna
150 g hapukoort
50 g suitsusinki
pipart, muskaatpähklit

Taina jaoks sega omavahel jahu, või, sool, toorjuust ja muna, vormi sellest kuul ja tõsta tunniks külmkappi. Rulli taigen jahuga kaetud alusel lahti ca 2 cm paksuseks, lõika pirukavormi vms abil välja ca 10 cm läbimõõduga ringid (12 tk), aseta need eelnevalt rasvaga määritud muffinivormi aukudesse.
Täidise jaoks klopi lahti munad, sega sinna juurde hapukoor ja riivitud juust, maitsesta pipra ja riiviutud muskaatpähkliga.
Jaga täidis muffinivormidesse, raputa peale singikuubikud. Küpseta miniquiched eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures 25-30 minutit kuldkollaseks.
Head isu! Küchengötter.de retsept.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar