Taigen:
150 g vaarikaid (külmutatud)
280 g jahu
1 tl küpsetupulbrit
1 muna
1 tl vaniljesuhkurt
100 g suhkurt
80 ml õli
300 g naturaalset jogurtit
Täidis:
80 g toorjuustu
4 sl vaarikamoosi
Glasuur:
150 g tuhksuhkurt
3 sl vaarikamahla
Taina jaoks vahusta munad suhkru ja vaniljesuhkurga, lisa jogurt ja õli. Sega teises kausis omavahel jahu, vaarikad ja küpsetuspulber, lisa see ettevaatlikult muna-jogurti massile.
Täidise jaoks sega toorjuust vaarikamoosiga.
Määri muffinivorm rasvainega või kasuta paberist muffinivorme. Täida muffiniaugud (12tk) poolest saati tainaga, lisa igasse auku üks tl toorjuustutäidist, jaga ülejäänud tainas võrdselt peale.
Küpseta muffinid eelsoojendatud ahju 180C juures 25 minutit.
Glasuuri jaoks lisa tuhksuhkurle vaarikamahl (mina kasutasin toiduvärvi), pintselda muffinid glasuuriga.
Head isu! Chefkoch retsept.
Kas pole tore retsept sügavkülmikusse uute marjade jaoks ruumi tegemiseks? :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar