kolmapäev, 27. juuni 2012

Spinatitaskud

1 pk lehttainast
400 g külmutatud spinatit
200 g feta- või kitsejuustu
1 sibul
1 küüslaugu küüs
1 tl kuivatatud oreganot
2 muna
2 munakollast
oliiviõli
Sool, pipar, muskaatpähkel

Sulata üles spinat ja pigista sealt välja võimalikult palju vett. Haki sibul ja küüslauk. Pruunista sibul ja küüslauk pannil oliiviõlis, lisa spinat ja prae veel ca 2-3 minutit, lase spinatil natuke jahtuda. Klopi lahti 2 muna, sega spinatisse, murenda juust ning sega samuti spinatisse, maitsesta soola, pipra, kuivatatud oreganoga ja riivi sisse natuke muskaatpähklit.
Rulli lahti lehttaigen, lõika noaga välja endale sobiva suurusega ristküliku kujuga plaadid. Tõsta ühele tainaplaadi poolele spinatisegu, klapi teine pool üle spinati, suru kahvliga 3 äärt kinni.
Klopi lahti 2 munakollast ja määri sellega spinatitaskud.
Küpseta spinatipirukad eelsoojendatud ahjus küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadil 180 kraadi juures ca 20 minutit kuldkollaseks.
Head isu! Chefkoch.de retsept.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar